Lening rentes

U wilt een lening afsluiten met een goedkope rente. Maar u ziet overal verschillende rentes met erg grote verschillen van bank tot bank. Dit kan komen omdat de rentevoet sterk afhangt van de soort lening die u wilt afsluiten. Waar u dus goed op moet letten is uw leendoel. Zorg ervoor dat uw lening soort het beste bij uw lening doel aansluit.
 
Rente van verschillende soorten leningen
U wilt een nieuwe wagen of tweedehands auto? Dan is de autolening precies wat voor u! Bij een autolening kan u elke bedrag tussen €2.501 en €125.000 lenen. De rentevoet voor een autolening is meestal iets hoger wat kan schommelen tussen de 4% en 12%.
 
Wilt u liever helemaal zelf beslissen waarvoor u het geld gebruikt? Dan is een lening op afbetaling de beste optie voor u. Deze kredietvorm is ideaal op een kort termijn of middellange termijn. Bij een lening op afbetaling betaald u elke maar hetzelfde bedrag met een deel rente en een deel aflossing. Let wel op, de rentevoet van een lening op afbetaling ligt rond de 8 tot 12%.
 
Leningen vergelijken
Belangrijk is dus om de verschillende leningen te vergelijken. U kunt hiervoor het beste naar een onafhankelijke kredietverstrekker gaan en uw situatie bij hen voorleggen. Deze kredietverstrekker zal voor u opzoek gaan naar de goedkoopste lening aan de hand van een lening simulatie. Na de lening simulatie zal de kredietverstrekker een offerte doen die het beste bij u past! Meestal zijn deze lening simulaties en offertes ook nog eens gratis! Dus waar wacht u nog op? Vraag meerdere offertes aan bij verschillende kredietverstrekkers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *